Tábori napló
Egy élményekkel teli kirándulás Magyarországon PDF Nyomtatás E-mail

Már nagyon vártuk ezt a kirándulást, mindennapi beszédtéma volt az iskolában. Kérdések és válaszok tömkelege töltötte be az egész osztályt.

Volt, aki az indulást várta a leginkább, napokkal azelőtt csomagolni kezdett. Mások szorongtak: milyen lesz egy idegen család tagjaként élni néhány napig?

És végre, indulhattunk! A hosszú és fárasztó út alatt dübörgött a zene a buszban, rajzfilmet, filmet is néztünk.

Reggel érkeztünk Budapestre, a Hősök terére. Végigsétáltunk az Andrássy úton, megérkeztünk a Szent István bazilikához. Láthattuk a Szent Jobbot, megcsodálhattuk Budapest legnagyobb templomát. A téren megkóstolhattuk a sokat emlegetett rózsafagyit, amely amilyen szép, olyan finom is volt.


180600 Kirándulás 01

Bővebben...
 
Az idei szombathelyi kirándulás nagyon jól sikerült PDF Nyomtatás E-mail

2016. november 9 – 15. között Iskolánk 13 tanulója a Szent Márton-év záró rendezvényein vett részt Szombathelyen. Az út oda is, vissza is két-két napot tartott, sok szép helyen jártunk.

Szombathelyi kirándulás 7.

Bővebben...
 
Beszámoló a Magyarországon tett kirándulásunkról PDF Nyomtatás E-mail

Nagyon vártuk a kirándulást, izgatottak voltunk, hogy milyenek lesznek az ottani gyerekek. Aztán eljött a nagy nap: 2014. április 7-e. Összesen 29-en utaztunk, két osztályból: a 6.A-ból meg a 6.B-ből, három tanár: Ábrahám Zsófia és Borsos Magdolna osztályfőnökök illetve Ladó Gábor vallástanár kíséretében.

Az éjszakai utazás kimerített, de a Budapesten töltött nap mindent kárpótolt.

Bővebben...
 
Balatoni kirándulás PDF Nyomtatás E-mail

2012 júliusa elejének egy kora reggelén nagy nyüzsgés volt már a csíkszeredai buszmegállóban. Még nagyon korán volt, de szerintem senki se tudott volna tovább aludni, mindenki nagy izgalommal várta, hogy elinduljunk. Aztán nemsokára megérkezett a busz, és a szülők elbúcsúztak gyerekeiktől, s nyomtak egy utolsó csókot a hűvös szél által kipirult arcukra. És aztán az autóbusz megmozdult. Elindultunk!

Bővebben...
 
Jutalomnyaralás PDF Nyomtatás E-mail

Nyáron, pontosabban június végén az a megtiszteltetés ért néhány gyereket az iskolánkból, többek közt engem is, hogy részt vehettünk egy jutalomkiránduláson Budapestre és a Balatonra.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Nagy Imre Általános Iskola, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates